Full fräs med stubbfräsningen i trädgården

Nu går vi mot jul och det sprakar och värmer mysigt ifrån min öppna spis. Jag stortrivs i min villa strax utanför Vänersborg. Jag har bott här ett tag nu. Det blir tredje julen som jag kommer fira här tillsammans med släkt och vuxna barn, som har en kort resväg från Uddevalla. Ni som läst min blogg sedan tidigare får ta del av äventyr och händelser, mest med huset. Nu under hösten har ett företag som heter Full Fräs varit här och hjälpt mig med stubbfräsning. Jag kände det som om frugan och jag drog en högvinst på lotteri, när vi flyttade hit. De senaste åren i lägenhet hade känts väldigt instängt. Nu har vi en hel trädgård att röra oss i. Även nu på vintern kan man njuta av de vintergröna buskarna som finns lite här och var. Det var ändå en hel del som behövde göras med trädgården i samband med att vi flyttade in.  

Först hade vi hit en firma som fick såga ner en del höga träd. En hängbjörk stod allt för nära den södra fasaden. Den var inte vacker och skymde utsikten. Så hade vi 3 höga tallar mot norr. Där var det ju mörkt som det var ändå, men när dessa träd var nedsågade blev norrsidan betydligt ljusare och trädgården mycket rymligare. Nu blev stubbarna kvar, och Full Fräs kom hit för hjälp med stubbfräsning, och med deras smidiga maskin gick det smidigt att fräsa bort stubbarna. Nu blir det till att så gräs här till våren, och jag tror det blir mer lättklippt när stubbarna är borta. Full fräs har gjort ett riktigt bra jobb. Denna firma rekommenderar jag er alla i Vänersborg med omnejd, som är i behov av dessa tjänster, att anlita. Nu slänger jag snart i nåt vedträd till och ska dricka lite glögg. God jul på er! 

  

 

Du gillar kanske också...